tirsdag, september 26, 2006

Marilyn's here!

Wow… Hvem er den platinablonde personen som går der?

Det er jo meg, det… Var nok en del folk som fikk sjokk da jeg kom på skolen i dag tidlig. Var allerede sein ute, så alle satt rolig i klassen i geografirommet. Alle hodene snudde seg da døren åpnet seg, og der sto Marie Monroe, som jeg heretter vil kalle meg. Noen forfjamsede blikk var det, og litt fnising, men er fornøyd, jeg! Etter en omgang med to bleikinger på under to timer har håret fått gjennomgå, og er blitt… tja, veldig blondt. Ideen var at det skulle bli helt hvitt da, men det funket jo ikke helt. Så det får vi ta etter høstferien.

Elisabeth hadde fått seg nytt kamera, et svært så eksklusivt, altfor avansert for meg. Hun sa med en gang at vi måtte ha fotosession i friminuttet. Og fotosession ble det, inne på jentetoalettet, fikk noen rare blikk og kommentarer, det er nok sant, men jeg digget det. Er en liten linselus, jeg, digger å se meg selv på bilder. Jeg mener; hvem gjør ikke det…

Er litt av en forandring; nesten hvitt hår, rød leppestift, sorte katteøyne, hvite perler rundt halsen og håndleddet, og tilslutt en nett liten rosa paraply med blooomar.

Noen sa Gwen Stefani (GrRrR), noen sa Madonna (fra 80-tallet… Også GRRRR), noen sa Christina Aguilera (....), men alle andre sa Marilyn Monroe. Fornøyd med den siste.



Grunnen til at det har vært en smule stille på bloggen min de siste par-tre dagene er fordi jeg ikke har vært hjemme. Lørdag var jeg med kusinen min på Teknikerkroen i Bergen. Konsert med Bergens progrock band var planen for kvelden. Onkelen min spiller i ett av bandene, The Oscillator, og var også med på arrangere arrangementet. En vellykket aften kan man godt si det var, The Oscillator spilte supert. De andre to bandene må jeg dessverre si ikke var helt My cup of tea (…ikke sant, Helli?). Endte med at det ble for sent til å ta siste bussen hjem, så jeg måtte bli i byen. Der har du årsaken. Hadde det kjempetrivelig vi, Helli og jeg. Så på filmer og greier, og stakk ned på videosjappen og kjøpte brus i pysjamasen. Bilder legges ut seinere. FORDI:::::



Tassen har spist opp ledningen som går fra kameraet mitt til dataen. Hun spiste den mens jeg satt ved siden av, og plutselig kom det en melding opp på skjermen om at strømmen fra USB var brutt. I natt spiste hun opp den fine lille puten min med et hjerte dinglende fra hjørne, den nye søte puten min. Det var bomull over alt på rommet. Hva kan jeg gjøre…? * Sukk *



Det skal dere også vite alle mine trofaste, mange lesere (yeh, right), jeg drar av gårde på fredag. Fredag morgen klokken 08:45 sitter jeg på flyet, ut av dette merkelige landet. Da drar jeg tilbake til Orknøyene, og blir der til mandag 9. Hva jeg skal gjøre med bloggen i mellomtiden vet jeg ikke helt ennå, for jeg har ikke egen data der borte. Men en internettcafé skal jeg sikkert klare å finne. Jeg vet bare ikke om jeg får tid midt oppi all festingen. Nå er jeg jo gammel nok til lovlig å sette meg inn på puben der og rope til Des (barmannen); ”A vodka, coke and blackcurrant (min favoritt), Des! Thanks!”



Jeg har en kamerat i Kirkwall som heter Kieran. Han blir 20 på fredag. Han er livredd for å bli voksen, og jeg tror han er kommet i en slags midtlivskrise (han også). Fest for han på freddan, og jeg har planlagt å synge og spille på gitar, Woman av John Lennon. Men jeg skal skifte ut ordet Woman med Kieran. Høres det bra ut eller? Eh? Blir nok fecking GREAT!



Såh, til slutt. Jeg skulle egentlig sittet og gjort lekser i dette øyeblikk. Jeg er forbanna på meg selv fordi jeg ikke har større selvdisiplin. Internett, og da især bloggen, har altfor stor makt over meg.



Bilder forsøkes lagt ut i morgen, men kan ikke love noe. Stor klem til deg.











-Hjernen er alene- (tenk på det…) 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Si ifra når du vil ha bilder. Det var mange fine av deg i kameraet^^

Anonym sa...

Syns du var veldig fin med ny hårfarge og "stil" :D Du lignet virkelig på Marilyn Monroe, virkelig stilig ;) (og bildene Elisabeth tok ble veldig fine)

Tassen spiser virkelig de merkligste ting :p

Ja, er snart høstferie :D Og du får det sikkert kjempegøy på Orkenøyene ;)

Anonym sa...

MAAAAAARIIIIIIIIIIEEEEEE!!!!!
Det ble 1000% VELLYKKA!!!!
Con-gratu-lations med den nye hårfargen, du kledde den KJEMPEGODT, din lille Marilyn!

Anonym sa...

Flott! Artig å være ny på håret. Husk å kure håret med proteinkurer ofte nå da. Et tips er den der med spiss på fra Define.

Den er faktisk ok, med tanke på at den koster under 100-lappen.

Anonym sa...

Hvorfor sluttet du plutselig å blogge?!