fredag, september 08, 2006

Ut på korpstur, alltid sur

Ja, da var det den tiden på året igjen, da korpsets første korpstur skal arrangeres. Datoene ble åttende til tiende september, altså i morgen. Derfor kommer jeg til å forsvinne i et par dager. Som alltid er jeg bitter dagene før jeg må reise. Bitter fordi alle vennene mine skal samles, og jeg får ikke vært med. Også bitter fordi jeg har matteprøve på mandag, men kommer garantert ikke til å få anledning til å lese det grann!
Dessuten skal jeg til tannlegen i morgen. Det blir min siste gratis tannlegetime før jeg blir 18. Jeg har alltid synes det har vært genske kjekt å gå til tannlegen. Men jeg vet ikke hvordan det skal gå denne gangen, jeg har hørt så mange historier om hvordan folk med piercing i tungen har blitt skjelt ut og fått streng beskjed om å ta den ut igjen. Det er ikke et alternativ for meg, de kan jo bare prøve seg!
Ja, så dette var egentlig bare for å si at bloggen sannsynligvis ikke blir oppdatert igjen før søndag ettermiddag (men da blr den det garantert!), så vi sees da! Ønsk meg lykke til. :(

Ha det bra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tannlegen gikk du til!
Skolen var til og med viktig:P Så der og dukket du opp eter en stund;) Haha:P
Klem!

Anonym sa...

Gi Tøflus en klem fra meg!