tirsdag, september 12, 2006

The accomplished guitar player. That's me!

Ja, ser man det. Da var jeg på plass igjen!
Årets oppstartsseminar er over and done with! Det var vel den kjedligste korpsturen jeg har vært med på til nå. Moro med privatlærere et par timer på lørdan’, men det var det. Det finnes noen folk her i verden, som ikke har den ringe respekt for medmennesker. Som mobber og holder utenfor, og som holder alle våken om natten, og bare finner på faenskap. Alle disse kan man finne i korpset mitt.
Jeg har forresten blitt spurt om jeg vil begynne å spille baritone for korpset, i tillegg til trombonen! Jeg har aldri så mye som blåst i et slikt instrument før, så det blir interessant!

I morgen er det fjelltur med skolen. Obligatorisk fjelltur, hvis man ikke vil på fjelltur, blir det truet med en dag på skolen i stedet. For å være helt ærlig, så foretrekker jeg det. Selvstudie, en hel dag alene på skolen, herlig!
Jeg forstår bare ikke dette opplegget med obligatorisk årlig fjelltur. Turen går til Mjøsnuken (nei, jeg aner ikke hvor navnet kommer fra), og det gjør den hvert år. Jeg har bare vært der èn gang, tror jeg, og det er mange år siden. Må ha vært i femte-sjette klasse, og hvert år har jeg klart å lure meg unna. Så i år blir første gangen på lenge, at jeg går på fjelltur med skolen. Kan bli spennende, eller det kan bli kjedelig. Jeg antar det blir som man gjør det til selv. En jente i klassen spurte i dag om vi ikke skulle ta med hundene våre. Jeg sa ja. Så Tassen (Kunne nok startet en forening for dem som synes synd på henne pga navnet. Er det SÅ uvanlig at en tispe heter Tassen?) blir med. Hun er en liten, feit hund, og jeg tviler på at vi kommer oss halvveis opp før jeg må snu med pølsa. Det blir nå godt for henne likevel.

Jeg har begynt å ta opp gitaren igjen. Jeg gikk på et åtte-ukers kurs for noen år tilbake, men selvfølglig endte det med.. ingenting. Jeg la fra meg gitaren, syntes det var for vanskelig. Og jeg skjønner hvorfor, når jeg nå igjen har begynt å prøve å finne fram til grepene. Jeg tror rett og slett jeg ikke er skapt for gitarer! Men jeg gir meg ikke! Jeg bruker www.ultimate-guitar.com for å finne tabs og sanger og sånt, men jeg føler at det er litt juks..! (Noen som vet om noen andre bra sider..?) Jeg har satt en Bass høyest på ønskelisten min til bursdagen (Når var den igjen, forresten? Var det torsdag? Torsdag 14? 14 september, altså? Ble jeg... 18?! Jo da, det var vel det..! Forventer mange gratulasjoner og lykkehilsninger...). Men tviler litt på mulighetene for å få en sånn. Blir nok noe jeg invisterer i selv, når jeg får meg jobb, dermed penger.
Ellers er jeg jo opptatt med både sekkepipe og munnharpe, og diverse anna. Musikk=livet.

Anyway, jeg kommer tilbake med mer engasjerende og ikke-så-egosentriske-eller-svært-egosentriske innlegg i morgen, siden klokken er kvart på ett om natten, og jeg skal opp før syv.

Bye bye (Johnny, bye bye, eller åssen den går).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fjellturen gikk jo bra den, hadde det i alle fall veldig gøy sjøl :) Og tassen/pølsa kom seg jo både opp og ned, og var et stort underholdningsbridrag underveis ;)

Så gøy at du vil lære å spille gitar! :D Har sjøl spilt i 2 år og elsker det, for som du skriver: Musikk = livet

Men vil anbefale deg å ta et gitarkurs, e virkelig en god starthjelp (var det eg trengte for å komme igang) ;)
Har el-gitar så viss du får deg bassgitar kan vi starte band.. he he :p

Anonym sa...

Vi kom oss opp ja:P
Weeeee:P
Selv om kanskje tassen slet litt oppover da:S Hehe... Dakar...

Her er noen sider med gitar akkorder:
www.guitaretab.com
www.chordie.com

Jaja... Klem!